Öppettider
Köket är öppet alla dagar kl. 17.00–21.00.
Måndag–torsdag serveras en fast meny/rätt.
À La Carte Meny – Kvällar på Strandhotellet
Förrätter
Kammussla – Blomkålspuré, tryffel & citron
Scallop, cauliflower purée, truffle & lemon – 195 kr
Pumpasoppa – Kokos, rödlökschutney & rostade nötter
Pumpkin soup, coconut, red onion chutney & roasted nuts – 165 kr
Carpaccio – Gremolata, parmesancrème & saltrostad mandel
Carpaccio, gremolata, parmesan cream & salt-roasted almonds – 185 kr
Varmrätter
Torsk – Palsternackspuré, skaldjurssky, kräftsallad, forellrom & pepparrot
Cod, parsnip purée, shellfish gravy, crayfish salad, trout roe & horseradish – 395 kr
Hjortytterfilé – Smörstekt jordärtskocka, jordärtskocksskum, sotad lök & viltsky smaksatt med madeira
Herb-baked venison tenderloin, butter-fried Jerusalem artichoke, artichoke foam, smoked onion & game gravy with Madeira – 389 kr
Saffransrisotto – Jordärtskocka, parmesan, saltrostade pinjenötter, mandel & grönkål
Saffron risotto, Jerusalem artichoke, parmesan, salt-roasted pine nuts, almonds & kale – 285 kr
Desserter
Chokladpannacotta – Mjölkchokladfudge, havtornssorbet & chokladjord
Chocolate pannacotta, milk chocolate fudge, sea buckthorn sorbet & chocolate soil – 165 kr
Crème Brûlée – Smaksatt med kanel, vanilj & stjärnanis
Crème brûlée with cinnamon, vanilla & star anise – 165 kr
Vinpaket
Vinpaket 1
1 glas vin till förrätt
1 glas vin till varmrätt
6 cl dessertvin
400 kr
Vinpaket 2
1 glas champagne före maten
1 glas vin till förrätt
1 glas vin till varmrätt
6 cl dessertvin
550 kr
Alkoholfritt vinpaket
185 kr