Öppettider
Köket är öppet alla dagar kl. 17.00–21.00.
Måndag–torsdag serveras en fast meny/rätt.
À La Carte Meny – Kvällar på Strandhotellet
Förrätter
Sparris
Mjukbakat ägg, Nobiscrème, isländsk stenbitsrom & krispig potatis
175 kr
Rek. vin: S.A. Prüm Blue, Riesling, Mosel, Tyskland
Chèvreterrin
Pistagenötter, citruspäron, lufttorkad karré & ruccolaolja
165 kr
Rek. vin: Domaine Roc de Châteauvieux Blanc, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrike
Limegravad lättrökt hälleflundra
Soja, chili, ingefära, gurkört, wonton & wasabi
185 kr
Rek. vin: Groiss, Grüner Veltliner, Niederösterreich, Österrike
Varmrätter
Pasta ravioli
Svampfärskost, babyspenat, parmesan & friterad shimejisvamp
295 kr
Rek. vin: Asla Leonardi Bussoletti, Ciliegiolo di Narni, Umbrien, Italien
Regnbåge
Ramslökshollandaise, skaldjurskrokett, sotad sparris & Bella Verde
395 kr
Rek. vin: Mâcon-Villages, Chardonnay, Bourgogne, Frankrike
Nattbakad picanha
Café de Paris-smör, syrad lök, bordelaisesås, citron & riven pommes Anna
389 kr
Rek. vin: La Muse, Domaine Montirius, Grenache & Syrah, Rhône, Frankrike
Desserter
Passionsfrukt
Vaniljgelato, italiensk maräng, passionfruktscurd, macarons & krossade drömmar
165 kr
Rek. vin: Mauro Sebaste, Moscato Bianco d’Asti, Piemonte, Italien
Rabarber
Hibiskusblomma, jordgubbstuille, mandelbavaroise & svartvinbärssorbet
155 kr
Rek. vin: Lorenz, Huxelrebe, Rheinhessen, Tyskland
Tryfflar
125 kr
Utvalda ostar från Sanda Gårsdmejeri
195 kr
Vinpaket
Petit - 400 kr
1 glas vin till förrätt, varmrätt & dessert
Grand cru - 550 kr
1 glas champagne, 1 glas vin till förrätt, varmrätt & dessert
ALKOHOLFRITT DRYCKESPAKET
Petit - 185 kr
Grand Cru - 255 kr
1 glas till förrätt, varmrätt & dessert, vid stort paket ingår 1 glas bubbel