Öppettider

Köket är öppet alla dagar kl. 17.00–21.00.
Måndag–torsdag serveras en fast meny/rätt.

 

À La Carte Meny – Kvällar på Strandhotellet

 
Förrätter


Sparris

Mjukbakat ägg, Nobiscrème, isländsk stenbitsrom & krispig potatis

175 kr

Rek. vin: S.A. Prüm Blue, Riesling, Mosel, Tyskland
Chèvreterrin

Pistagenötter, citruspäron, lufttorkad karré & ruccolaolja

165 kr

Rek. vin: Domaine Roc de Châteauvieux Blanc, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrike

Limegravad lättrökt hälleflundra
Soja, chili, ingefära, gurkört, wonton & wasabi

185 kr

Rek. vin: Groiss, Grüner Veltliner, Niederösterreich, Österrike

 

Varmrätter

 

Pasta ravioli

Svampfärskost, babyspenat, parmesan & friterad shimejisvamp

295 kr

Rek. vin: Asla Leonardi Bussoletti, Ciliegiolo di Narni, Umbrien, Italien

Regnbåge

Ramslökshollandaise, skaldjurskrokett, sotad sparris & Bella Verde

395 kr

Rek. vin: Mâcon-Villages, Chardonnay, Bourgogne, Frankrike

Nattbakad picanha

Café de Paris-smör, syrad lök, bordelaisesås, citron &  riven pommes Anna

389 kr

Rek. vin: La Muse, Domaine Montirius, Grenache & Syrah, Rhône, Frankrike

 

Desserter

 

Passionsfrukt
Vaniljgelato, italiensk maräng, passionfruktscurd, macarons & krossade drömmar

165 kr

Rek. vin: Mauro Sebaste, Moscato Bianco d’Asti, Piemonte, Italien

Rabarber

Hibiskusblomma, jordgubbstuille, mandelbavaroise & svartvinbärssorbet

155 kr

Rek. vin: Lorenz, Huxelrebe, Rheinhessen, Tyskland

Tryfflar
125 kr

Utvalda ostar från Sanda Gårsdmejeri

195 kr

 

Vinpaket

 

Petit - 400 kr

1 glas vin till förrätt, varmrätt & dessert

Grand cru - 550 kr

1 glas champagne, 1 glas vin till förrätt, varmrätt & dessert

ALKOHOLFRITT DRYCKESPAKET

Petit - 185 kr
Grand Cru - 255 kr

1 glas till förrätt, varmrätt & dessert, vid stort paket ingår 1 glas bubbel

 

Boka bord hos oss

📞 Ring oss: 08-520 604 00
📧 Maila oss: nynashavsbad.se@sodexo.com

Är ni fler än 8 personer? Härligt! Då ber vi er göra ett enhetligt menyval.

Vi ser fram emot att ta emot din bokning och hälsa dig varmt välkommen!